Blogg

Nya möjligheter.

Spring Systems och jag har levt tillsammans i över 40 år, som tonåring när min pappa ägde och drev företaget, och nu de sista 30 åren som ägare.

Jag vill verkligen tacka dig Spring Systems. Du har varit en stor läromästare. Det var hos dig jag upptäckte komplexiteten av ett aktivt miljöarbete. Du har också lärt mig vikten av ett trovärdigt personalarbete, där den enskilde medarbetaren står i fokus. Kunderna har lärt mig vikten av att vara ärlig, ta till sig kritik samt ständigt förbättra sina processer.

Genom dig har jag också fått förmånen att arbeta med näringslivsfrågor både lokalt och nationellt. Tillsammans blir vi starka.

Jag vill också tacka alla underbara medarbetare som under åren gett mig stort förtroende genom många samtal, ibland tunga och svåra. Medarbetare som kämpat med mig i både nöd och lust.

Våra värderingar har byggt ett starkt bolag där människa, maskin och metod jobbar i samklang. Det är med stor stolthet jag lämnar företaget till nya och spännande framgångar.

Jag känner också tacksamhet för att jag har fått möjlighet att blogga i Affärsliv. Det har varit både nyttigt och kul att reflektera över stort och smått. Detta blir nu min sista blogg, för nu väntar nya tider- spännande tider.

Sköt om er och Lev Väl. Gör något gott varje dag, för en medmänniska, för naturen, för dig själv.